Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste:


1. Rekisterinpitäjä
TEXpro Oy (y-tunnus: 1719921-2)
Kairakatu 6 C
26100 Rauma
Puhelin: 028 378 6900
Faksi: 028 378 6906


2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tommi Ahonen
TEXpro Oy
Puhelin: 028 378 6900
Sähköposti: kauppa@texpro.fi


3. Rekisterin nimi

TEXpro Oy:n verkkokaupan asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri


4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen, rekisteröityjä koskevien profiilien luomiseen ja ylläpitämiseen, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä asiakasviestintään ja markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi.
Rekisteriin tallennetaan rekisterin tietosisältökohdan mukaisia tietoja rekisteröitymistä edellyttävien palveluiden käyttäjien ostokäyttäytymisestä sekä muita tietoja TEXpron palveluiden käyttämisestä. Osto- ja käyttö- ja asiointitietoja käytetään rekisteröidyn toimintojen analysointiin ja profilointiin sekä rekisteröidylle tarjottavien etujen, tarjousten sekä asiakkuuden tietosisällön kehittämiseksi, muokkaamiseksi ja kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:
Perustiedot, kuten
• etu- ja sukunimet
• yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)
Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, kuten
• rekisterinpitäjän sähköisten palveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat
• asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon liittyvät toimenpiteet
• asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä, kuten palautteet, reklamaatiot
• laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
• suoramarkkinointiluvat ja –kiellot
Asiakkuuden ja palveluiden käyttö- ja asiointi tiedot, kuten

• rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden käyttö ja niiden yhteydessä annetut tiedot

• rekisteröidyn ostotiedot tuotekohtaisesti

• TEXpron palveluiden, sivuston, viestinnän tai muiden asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen kuuluvien sisältöjen ja elementtien käyttö- ja asiointitiedot
• rekisteröidyn palveluihin tuottama sisältö (kuten tuotearvostelut) ja niihin liittyvä aineisto
• rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (kuten IP-osoite, selain, selainversio)
• rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot
Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot.


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity itse antaessaan ja päivittäessään henkilötietojaan rekisterinpitäjän sähköisissä palveluissa, rekisterinpitäjän erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä taikka asiakaspalvelurajapinnoissa.
Rekisteröidyn osto- ja käyttäytymistietoja kerätään rekisterinpitäjän sähköisistä järjestelmistä.
Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän rekistereistä.


7. Tietojen luovuttaminen ja siirto

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi ostotapahtuman mahdollistamisen vuoksi tarpeellisille yhteistyökumppaneille (Posti, Matkahuolto).
Rekisterinpitäjä ei voi siirtää rekisterin sisältämiä tietoja omiin suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen.
Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.
Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.
Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän yksilöidyillä työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.


9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Kielto-oikeus ei koske asiakasviestintää eikä rekisteröitymistä tai muutoin nimenomaista tilausta tai liittymistä edellyttävien palveluiden sisältöön kuuluvaa mainontaa tai etuviestintää.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimassa 15.6.2015 alkaen

Verkkokauppa - TEXpro Store

TEXPRO OY (y-tunnus 1719921-2) myy tuotteita vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Alaikäisillä tulee olla huoltajan suostumus tilaamiseen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkokauppa on tarkoitettu yksityisasiakkaille ja yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat tuotteitamme vain pieniä määriä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, 24%. Suuremmissa määrissä yritysasiakkaita palvelee yritysmyyntimme, puh. 028 378 6900.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Maksettu tilaus on edellytys tuotteiden toimitukselle tai noudolle. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tuotteelle myönnetään valmistajan toimesta takuu valmistusvirheiden varalle, alkaa takuuaika toimituspäivästä. Kaikki tuotekuvat ovat viitteellisisä ja todellinen tuote saattaa poiketa kuvastusta.

Minimi tilaus 10,00€.

Maksaminen

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla sekä pankkisiirrolla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti. Maksun näkymiseen myyjän tilillä tulee varata 2-3 pankkipäivää. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, perutaan tilaus automaattisesti (n. 14 vrk).

TEXpro EI tallenna tai käsittele asiakkaan pankkiyhteystietoja. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%. Maksettu tilaus on edellytys tuotteiden toimituksella tai noudolle.

Luottokortilla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista.

Yritysasiakkaitamme palvelee yritysmyyntimme, puh. 028 378 6900

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. Matkahuollon Lähellä-paketit) tai kirjaamattomana toimituksena (kirjeet), joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Voit myös noutaa tuotteet suoraan varastoltamme maanantaista torstaihin, Kairakatu 6 C Rauma. Noutotilaukset on maksettava etukäteen. Matkahuolto voi lähettää saapumisilmoituksen myös tekstiviestillä. Siksi myös matkapuhelinnumero kannattaa antaa tilauksen yhteydessä. Tilaukset toimitetaan vasta, kun maksu on suoritettu.

Yli 200€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2- 4 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Emme myöskään vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista viivästyksistä tai virheistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen ( kauppa(at)texpro.fi ) ja toimi saamiesi ohjeiden mukaan.
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Asiakas maksaa tuotteen palautuksesta aiheutuneet kulut ellei erikseen, ennalta muuta ole sovittu. Sovi aina palautuksesta kanssamme ennen kuin lähetät tuotteen / tuotteet takaisin meille.

Myyjän toimesta väärin toimitetun tuotteen vaihdamme korvauksetta oikeaan.

Palautusosoite:
TEXpro Oy / Palautus
Kairakatu 6 C
26100 Rauma

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio ko kuljetusyhtiölle.

TEXpro Oy ei vastaa henkilöön tai tavaraan kohdistuneista vahingoista tai haitoista jotka johtuvat suoraan tai välillisesti tuotteistamme. Asiakas on velvollinen käyttämään tuotteita ohjeiden mukaisesti niiden asettamien rajoitusten puitteissa. Asiakkaan tulee tiedostaa tuotteiden mahdolliset rajoitukset ja aina itse varmistua niiden soveltuvuudesta aiottuun käyttöön, ennen aloittamista. Asiakas vastaa vaadittavien suojavarusteiden oikeaoppisesta käytöstä tuotteita kesiteltäessä.

Kaikki erimielisyydet tämän sopimuksen nojalla, joita ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan Rauman käräjäoikeudessa.